Aktuelt

Nå får du alle våre produkter med Svanemerking

Vi har oppnådd Svanemerking på alle våre produkter – en anerkjent sertifisering for bærekraft og kvalitet. Se hva det betyr for deg og ditt prosjekt.
Les mer
Flye

Vinduer som forvandler rommet

Når den anerkjente og prisbelønte arkitekten Knut Hjeltnes velger Nordvestvinduet som vindusleverandør, er det fordi de ser muligheter – ikke begrensninger.
Les mer
Folgefonna velkomstsenter - bygning sett utenfra

Håndverksvinduer til Fonna Velkomstsenter

Da arkitekt Lars J Berge skulle bygge det spektakulære velkomstsenteret på Folgefonna stod vinduer og dører fra Nordvestvinduet øverst på ønskelista. Som vanlig.
Les mer
Stavanger konserthus

Fulldybdekarmer og trend design

Nordvestvinduet leverte store og spesielle karmer og vinduer til Stavangers nye konserthus, et av Norges største konserthusanlegg.
Les mer
Romsdalsmuseet

Et moderne preg med steppet glass

Vindu med steppet glass gir et slankt og minimalistisk utseende som gir nye hus og bygninger et moderne preg. Dette er en vindustrend som har blitt mer og mer populær.
Les mer
stavanger konserthus

Spesialoppdrag for Norges største konserthusanlegg

Nordvestvinduet leverte store og spesielle karmer og vinduer til Stavangers nye konserthus, et av Norges største konserthusanlegg.
Les mer
Steppet glass - Karmløse vinduer med steppet glass gir bygg et unikt og futuristisk utseende

Hva er levetiden på vinduer?

Det er fort gjort å glemme at vinduer i likhet med andre ting har en levetid og må byttes ut. Om vinduene er gamle og trekker kan strømutgiftene bli unødvendig høye.
Les mer
nye skyvedører

Smekrere skyvedører fra Nordvest

Nordvest introduserer nye, bærekraftige skyvedører. Skyvedørene har et nytt, lekkert og mer moderne design. Dette er et tidsmessig produkt i forhold til hva som har vært standarden, og de nye fordelene er mange.
Les mer

Ny daglig leder i Nordvestvinduet

Møt Arve Martin Almenning, ny daglig leder i familiebedriften Nordvestvinduet AS.
Les mer