nye skyvedører

Smekrere skyvedører fra Nordvest

Nordvest introduserer nye, bærekraftige skyvedører. Skyvedørene har et nytt, lekkert og mer moderne design. Dette er et tidsmessig produkt i forhold til hva som har vært standarden, og de nye fordelene er mange.

De nye skyvedørene har 30% slankere rammer. Karmene er tynnere med mindre treverk og dette har ført til at lysflaten er blitt større og gir bedre og mer lysinnslipp. De nye, smekre rammene er på 78mm. Karmen flukter med rammen og gir et mindre klumpete design. Et slikt moderne design er en del av vår nye visjon for bedriften.

Fremtidens energikrav blir møtt

Karmene er dypere med et fastfelt integrert i karmen slik at karm og fastfelt går like langt inn i rommet. Karmen er 197mm dyp på tredør og 212mm med aluminiumskledning. Glasset på både tredør og dør med aluminiumskledning er 50mm slik at passivhus standard blir tilfredsstilt og fremtidens energikrav blir møtt. Rammen er økt i dybde til 86mm for å få plass til glass og list.

Bedre isolasjon

Skyvedørene har 50mm glass som gir veldig god isolasjon og U-verdi. Det er har også blitt gjort forbedringer på terskel for enda bedre regntetthet.

Skyvedører med fylldybdekarm

Skyvedørene kan leveres med fulldybdekarm på lik linje med våre fulldybdevindu.

nye skyvedører