Romsdalsmuseet

Et moderne preg med steppet glass

Vindu med steppet glass gir et slankt og minimalistisk utseende som gir nye hus og bygninger et moderne preg. Dette er en vindustrend som har blitt mer og mer populær.

Glatt glassflate

Dette produktet har glass som går utenpå karmen slik at karmen blir dekket. Det er altså ingen synlig karm fra utsiden, bare en glatt glassflate. Vinduene har utvendig sort steppet glass som dekker karmene og gjør dem helt vedlikeholdsfrie.

Slett veggside

Vinduet sitt minimalistiske preg gjør at du kan få en slett veggside. Denne løsingen gir større romfølelse, mer lys og bedre utsikt. Vindu med steppet glass vil gi et stilrent utrykk som vil passe forskjellige, moderne byggeprosjekter.

Illustrasjonsbilde av steppet glass
Steppet glass går utenpå karmen slik at karmen blir dekket. Det er altså ingen synlig karm fra utsiden, bare en glatt glassflate.

Forskjellige løsninger

Produktet er spesielt egnet på fastkarmer, men vi kan også tilby det på åpningsfelt. Da med en aluminiums avdekning på karm. Vindu med steppet glass kan leveres med 50mm 3-lags glass for beste u-verdi. Produktet kan også leveres med fulldybdekarm.

Steppet glass - Karmløse vinduer med steppet glass gir bygg et unikt og futuristisk utseende
Karmløse vinduer med steppet glass gir bygg et unikt og futuristisk utseende.