Nå får du alle våre produkter med Svanemerking

Vi har oppnådd Svanemerking på alle våre produkter – en anerkjent sertifisering for bærekraft og kvalitet. Se hva det betyr for deg og ditt prosjekt.

Hva er Svanemerket?

Svanemerket er en miljømerkeordning som hjelper deg som arkitekt, entreprenør, byggmester eller privatperson med å enkelt identifisere miljøvennlige produkter og tjenester. 

Produktene har bestått grundige tester og sertifiseringer for å minimere energiforbruk og miljøpåvirkning. Dette gir deg visshet i at materialene du bruker i ditt prosjekt oppfyller de strengeste miljøstandardene.

Med Svanemerkede produkter får du frihet til å skape, uten kompromisser.

Hva får jeg når jeg velger et Svanemerket produkt?

Våre vinduer og dører kan spesialtilpasses for å imøtekomme dine ambisjoner. Når du velger et Svanemerket vindu fra Nordvestvinduet, investerer du i kvalitet og bærekraft som er utformet spesielt for ditt prosjekt. 

Treet som brukes i våre vinduer kommer alltid fra ansvarlig og bærekraftig skogsdrift. Alt trevirket kan spores tilbake til skogen det kom fra, og bruk av tropisk trevirke forekommer aldri i våre produkter. 

I tillegg kommer alle Svanemerkede vinduer og dører med ti års garanti.

Økende trend å velge miljømerkede produkter

Interessen for miljømerkede byggevarer vokser stadig i Norge, og forskning viser at tre av fire nordmenn foretrekker miljøvennlige materialer når de handler inn til byggeprosjekter. Samtidig sliter mange med å finne frem til disse produktene, og synes det er vanskelig å selv skulle avgjøre om kravene er etterlevd.

Svanemerket gjør det lettere å finne frem til de miljøvennlige produktene uten å selv måtte være ekspert på miljø og bærekraft. Hos Nordvestvinduet er det så enkelt som det kan bli – alle våre produkter kan leveres med Svanemerking.   

Les mer om Svanemerkede vinduer og dører, eller kontakt oss for en prat om Svanemerkede produkter til ditt byggeprosjekt.