For 
arkitekter

I Nordvestvinduet har vi lang erfaring med å jobbe med arkitekter for å finne de beste løsningene. Vi er opptatt av å være fleksible samtidig som vi alltid tenker miljø og kvalitet, og tar på oss spesialoppdrag og skreddersyr løsninger gjennom tett samarbeid for å realisere spektakulære visjoner.

Valdresflye - 2020

Oslo - 2020

Alt handler om detaljene 

Vi er opptatt av å være en fleksibel samarbeidspartner, og strekker oss langt for at dine arkitektoniske visjoner skal kunne settes ut i praksis. Vi spesialtilpasser vinduer og dører etter ønske og strekker oss litt lengre for å få på plass de siste detaljene. Side om side med arkitektene skaper vi dynamisk og moderne arkitektur der eksklusivitet, kvalitet og miljø er i fokus.

Estetikk og håndverk
hånd i hånd 

Først og fremst er vi håndverkere som er stolte av jobben vi gjør. Det betyr at vi setter håndverket høyt, bruker kvalitetsmaterialer og jobber kontinuerlig med å utvikle produktene vi leverer. Vi strekker oss langt for at både estetikk og krav til moderne funksjonalitet skal stå i samsvar med din visjon.

Nordmarka - 2022

Unike vindusløsninger

Steppet glass

Steppet glass gir bygninger et moderne preg gjennom sitt slanke og minimalistiske utseende. Glasset dekker hele karmen, slik at kun en glatt glassflate er blir synlig fra utsiden. Løsningen skaper åpne og lyse rom og passer godt til moderne byggeprosjekter.

Molde 2016

Stavanger - 2012

Fulldybdekarmer

Store vinduer med glasshjørner og fulldybdekarmer i eik gjør at vinduene blir et møbel i seg selv og gir bygningen et sømløst og tidløst utseende utenifra. 

Ulvik - 2020

Miljøavtrykk

Miljø er viktig for oss, og miljøhensyn gjennomsyrer alt vi gjør. Vi har en sterk satsing på lavenergi- og passivvinduer som gir svært lav U-verdi.

Produktene våre i tre og tre/aluminium samt malingssystem, er svært miljøvennlige. Produktene våre er også EPD-sertifisert og ECO-produkt-verifisert. Alt av treavfall i produksjonen brukes til egen oppvarming, og annet avfall går til miljøriktig avfallsordninger.

FNs bærekraftsmål er en felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringer. Målene fungerer som en felles global retning for land, næringsliv og sivilsamfunn. Vi i Nordvestvinduet jobber aktivt med å oppnå disse målene, for å imøtekomme behovene til dagens og fremtidens generasjoner, og kommende krav fra myndighetene. Nordvestvinduet har valgt å fokusere på bærekraftsmål nummer 4, 8, 9 og 12.