For 
entreprenører

Nordvestvinduet er en av landets ledende produsenter og leverandører av vinduer til entreprenører. Vi leverer høykvalitetsvinduer til dine oppdrag, og følger deg tett gjennom hele prosessen.

Oslo - 2020

Designserier

Forenklet montering
med smarte løsninger

Rammene våre i Trend og Standard-seriene kan leveres i fire forskjellige dimensjoner. Dette gir enorm fleksibilitet i forhold til design, flukting og anvendelse av beslag som krever ekstra rammedimensjon.

Rammer kan leveres i dybder på 45, 55, 68, 88, 80 og 115 mm eller i kombinasjoner av disse. Dette sikrer at tilpassing og montering blir uproblematisk med tanke på hasper, espagnoletter, panikkbeslag, rømningsskåter, magnetlukkere, motorlåser og så videre.

Oslo - 2008

60 års levetid

Vår kombinerte aluminum- og trekonstruksjon sikrer robuste og bærekraftige vindusløsninger med lang levetid.

Stavanger - 2012

Entrepriser og større prosjekter

Flere av de største byggeprosjektene i Norge har fått levert vinduer fra Nordvestvinduet. Stor produksjonskapasitet, fleksibilitet i forhold til løsninger og logistikk og vektlegging av rådgivning og oppfølging underveis gjør oss til en foretrukken leverandør for de største entreprenørene.

Sertifiseringer

Våre vinduer er testet/sertifisert innenfor kategorier som brann, lyd, U-verdi og innbrudd. Vi leverer produkter som innehar EPD-godkjenninger og som er ECOproduct-verifiserte. Vi tilfredsstiller kravene som stilles for prosjekter i henhold til BREEAM-NOR og er sertifisert Miljøfyrtårn.